toepassingen

Toepassingen

Heeft u bedenkingen of TilliKassa past in uw onderneming? Schroom dan niet en neem contact op met TilliKassa en vraag een gratis demo aan op locatie!

TilliKassa kan heel breed ingezet worden, denk hierbij aan:

Restaurants

TilliKassa is uitermate geschikt voor gebruik in restaurants met veel of weinig tafels. De hoofdterminal in de vorm van een subtiele iPad staat mooi op uw bar of aan de muur.

 

Druk terras? Geen probleem, de kassa kan vele order tegelijkertijd aan. En als de klant wil, kan hij zelf zijn cola of koffie bestellen en betalen. Veel obers? geen probleem, de handhelds zijn niet meer zo duur als u misschien gewent bent. Zorg gewoon dat alle obers een handterminal krijgen. Gesplitst afrekenen? Geen probleem, selecteer de items die u wilt afrekenen en kies een betaalmethode.

Pannenkoekenhuis

Druk pannenkoekenhuis waar grote families komen die u tegelijkertijd wil invoeren? Geen probleem, u kunt met meerdere obers tegelijkertijd aan de zelfde tafel bestellingen opnemen van uw klanten. Willen ze een specifieke pannenkoek met bijproducten? Geen probleem, u kunt met een kale pannenkoek beginnen en met een paar klikken bijproducten toevoegen. Als zelfs het bijproduct niet bestaat kunt u altijd een handmatige notitie bijvoegen. Voeg gewoon het product ‘Notitie’ toe en er verschijnt meteen een toetsenbord om de notitie te schrijven.

Pizzeria / Grillroom

Zie restaurant.

Vaak is het belangrijk voor een grillroom om een koppeling te hebben met de grote bestelwebsites zoals thuisbezorgd.nl. We zijn druk bezig om een directe koppeling te maken met TilliKassa. Op deze manier komen bestellingen direct in uw kassasysteem en heeft u niet meer een faxmachine of extra computer nodig om deze bestellingen te ontavngen.

Tapas

Zie restaurant.

Belangrijk voor een tapas restaurant is dat u supersnel items kan toevoegen aan een bestelling. Werkt u met All you can eat / onbeperkte menu’s? Geen probleem, voeg het aantal menu’s toe zoveel mensen als er aan tafel zitten en voeg losse items toe die de klant besteld. Wanneer u de afrekenbon print worden alleen de menu’s en dranken geprint en niet alle losse tapas items, zo blijft de afrekenbon simpel en overzichtelijk.

Snackbar

Zie restaurant.

Heeft u tafels én afhaal? Geen probleem, de kassa is ook ontworpen om met zo min mogelijk klikken een directe bestelling te kunnen doen. Wanneer u bijvoorbeeld patat oorlog aanklikt, kunt u instellen dat er automatisch een vraag wordt gesteld of het met of zonder uitjes moet. Dit is gemakkelijk in te stellen en gaat veel tijd kosten bij het invoeren van bestellingen, en er worden op deze manier minder fouten gemaakt, laat automatisering vóór u werken.

Overig

TilliKassa laat zich niet binden aan alleen de genoemde horeca ondernemingen. U kunt ook denken aan evenementen kassa’s, strandtenten, enz.

Laat uw creativiteit de vrije loop en neem vrijblijvend contact op met tilliKassa