OVER TILLI KASSA

Er zijn veel kassasystemen op de markt. Toch is er nog steeds vraag vanuit de branche naar een kassasysteem dat voldoet aan de wensen van de horeca. Een systeem dat niet ingewikkeld is en dat makkelijk is in gebruik en onderhoud. En dit voor een betaalbare prijs. Dit alles biedt TilliKassa u.

Lees hieronder de punten die TilliKassa uniek maken:

CLOUD

Alles in de cloud! De regel is: ``Als je maar WIFI hebt!``. Handhelds / Tablets / Printers verbinden allemaal met een WIFI netwerk. Plug And Play! Even geen internet? Verbind alles dan tijdelijk met de hotspot van uw telefoon!

Meer info

Tafel Plattegrond!

Jazeker! Wij hebben ook de perfecte plattegrond weergave. Nieuw personeel kan zo snel de layout leren. Druk op een tafel en maak een bestelling. Tafels kunnen ook makkelijk verplaatst worden.

Meer info

Handhelds

Een handheld moet een stuk gereedschap zijn in de hand van de medewerker. Daarom hebben we de kassa simpel en ‘clean’ gehouden zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Werkt op alle mobiele telefoon.

Meer info

QR scannen

Helemaal Corona proof! Scan de QR code en maak een bestelling. De bon komt binnen op de juiste plekken uit de printers. Betalingen gaan via iDeal en is met 3 tellen ingesteld. Ook afhaal en bezorging is nu mogelijk!!

Meer info

Toepassingen

Tilli Kassa kent veel toepassingsmogelijkheden. Klik op Meer info om hier een aantal voorbeelden van de zien.

Meer info

Hoofdterminal

Wat normaal een grote logge PC met touchscreen op uw toonbank is, is nu een elegante tablet. Elk modern scherm volstaat. Voorkeur gaat uit naar de iPad, maar Android tablets of Windows PC met touchscreen gaat ook super! De layout is ook hier helemaal zo ontwikkeld dat je er gelijk mee kunt werken.

Meer info

Reserveren

Corona proof reserveren met automatische tafel indeling? Geen probleem. Krijg je zaak zo vol mogelijk met ons reserveringssysteem. Er is rekening gehouden met Binnen / Terras tafels. Je kunt zelfs reserveringskosten vragen tijdens het reserveren.

Meer info

Urenregistratie

Vaak wil je helemaal niet complexe systemen. Je wilt gewoon de uren van je personeel bijhouden en welke handelingen ze verrichten. Het is nu puur een kwestie van INKLOKKEN en UITKLOKKEN. Easy.

Meer info

Beheer

Vanaf elke computer of smartphone met internet kunt u de online beheerpagina benaderen waar u ook bent. Bekijk hier de statistieken, beheer artikelen / categorieën / gebruikers / printers / tafels / wijkenenz.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo op locatie?