OVER TILLI KASSA

Er zijn veel kassasystemen op de markt. Toch is er nog steeds vraag vanuit de branche naar een kassasysteem dat voldoet aan de wensen van de horeca. Een systeem dat niet ingewikkeld is en dat makkelijk is in gebruik en onderhoud. En dit voor een betaalbare prijs. Dit alles biedt TilliKassa u.

Lees hieronder de punten die TilliKassa uniek maken:

Lokale server

Om stabiliteit en snelheid te garanderen maakt TilliKassa gebruik van een lokale miniserver, welke slechts 2watt aan stroom verbruikt. Deze server is slechts 10x3x5cm groot en is het brein van de kassa en stuurt alle apparaten aan.
Bij het BASIS en COMPLEET pakket zit deze standaard inbegrepen.

Meer info

Tafeloverzicht

Tillikassa maakt bewust geen gebruik van tafelplattegronden. Tafelplattegronden nemen veel schermruimte in beslag en zijn uiteindelijk niet sneller dan een overzicht met alle tafelnummers. Nu is aan de hand van logische kleurcodes in één oogopslag te zien of er een tafel vrij is of dat een tafel al lange tijd niet geholpen is.

Meer info

Handhelds

Een handheld moet een stuk gereedschap zijn in de hand van de medewerker. Daarom hebben we de kassa simpel en ‘clean’ gehouden zodat iedereen er snel mee aan de slag kan. Werkt op alle Apple apparaten. Binnenkort ook alle Android apparaten! Wilt u echt voordelig? Koop dan tweedehandse apparaten.

Meer info

QR scannen

Wilt u uw klant een extra ervaring geven? Laat hem dan zelf een bestelling maken. Handig in de zomer wanneer het terras helemaal vol zit. Als de klant dan wil kan hij zelf zijn biertje bestellen. Helemaal veilig.

Meer info

Toepassingen

TilliKassa kent veel toepassingsmogelijkheden. Klik op Meer info om hier een aantal voorbeelden van de zien.

Meer info

Hoofdterminal

Wat normaal een grote logge PC met touchscreen op uw toonbank is, is nu een elegante tablet. Een iPad, welke versie dan ook, dus ook de mini. De layout is ook hier helemaal zo ontwikkeld dat je er gelijk mee kunt werken.

Meer info

Reserveren

Ingebouwd reserveringssysteem, het is nu niet meer nodig dit door een derde partij te laten doen. U plaatst simpelweg een iFrame code op uw website. De reserveringen worden direct overzichtelijk in de kassa getoond.

Alles in de cloud

Elke minuut wordt uw kassa data naar de beveiligde servers gestuurd van TilliKassa zodat u de data vanaf elke plek en moment kunt bekijken. Elke dag wordt er een backup gemaakt van uw data op speciale backupservers.

Beheer

Vanaf elke computer of smartphone met internet kunt u de online beheerpagina benaderen waar u ook bent. Bekijk hier de statistieken, beheer artikelen / categorieën / gebruikers / printers / tafels / wijkenenz.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo op locatie?