serverfoto

Lokale server – Cloud koppeling

Om stabiliteit en snelheid te garanderen maakt TilliKassa gebruik van een lokale server. Deze server is een superkleine computer die de koppeling legt tussen de handhelds / hoofdterminals / printers / kassalades en de cloud.

Mocht het internet wegvallen door wat voor reden dan ook, dan kunt u door blijven werken zonder dat u dat merkt. Zodra het internet terug is wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud server.

Als er een internet verbinding is wordt er elke minuut data gesynchroniseerd van en naar de cloud. De data in de cloud word ook nog eens elke dag geback-upt.

 

  • Start op in 15 seconden
  • Verbruikt minder dan 2watt stroom
  • Geen bewegende delen, kan dus zonder zorgen jarenlang werken zonder onderhoud
  • Plug and play, server stelt zichzelf in
  • Vind automatisch alle printers en andere apparaten op het netwerk
  • Kan aangesloten worden op elk bestaand netwerk
plattegrond

Aansluiten

Bent u zelf een beetje handig met het aansluiten van een netwerk? Dan is het aansluiten van TilliKassa een fluitje van een cent. Wanneer de Tilli server verbonden is zoekt het zelf de verbonden printers en kan er gelijk ingelogd worden op de kassa met handhelds en hoofdterminals.

 

Wel belangrijk is een sterk WIFI netwerk. Wanneer u naar buiten loopt met een handheld wilt u natuurlijk wel goede dekking hebben. Mocht u hierzelf niet uitkomen? Neem dan contact op met onze professionals. Zij zullen zoeken naar de beste en voordeligste oplossing voor uw locatie.

wifi