TILLIKASSA BASIS PAKKET

Als uw bedrijf groeit, kunt u op elk gewenst moment het pakket uitbreiden. Wij groeien met u mee!

Met dit pakket heb je al een compleet pakket. Als je met 2 toestellen uit de voeten kunt is dit precies wat je zoekt!

basis
Licentie voor 2 toestellen

Met dit pakket krijgt u de bevoegdheid om 2 toestellen (tablets en/of handhelds) te gebruiken.

Hoofd en handterminals kunt u via het online beheersysteem zelf aanmelden. Dit kan op elk moment. U kunt ook hoofd en handterminals verwijderen.

Volledig online beheer en statistieken

Standaard krijgt iedereen een volledig werkend online beheer systeem waar u overal ter wereld en op elk gewenst moment op kunt inloggen. Bent u tijdelijk in het buitenland? of op vakantie? Dan kunt u toch even kijken hoe de zaken lopen zonder te hoeven bellen met één van uw medewerkers.

 

U vindt hier ook statistieken van het verleden, maar ook van het heden. Elke minuut wordt de data gesynchroniseerd en geupdate dus kijkt u zo goed als live mee met de financiële transacties van uw onderneming.

Exporteren naar boekhoudpakket

TilliKassa biedt de optie om met één klik uw omzetgegevens te exporteren waarna u deze kunt importeren in uw eigen boekhoudpakket.

 

De exportfile is in .CSV (komma gescheiden) formaat. De meeste boekhoudpakketten weten hier mee om te gaan. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op middels 085 – 76 00 393

Full service support

We weten dat het belangrijk is dat u op elk moment van de dag contact met ons kan opnemen voor al uw vragen. Daarom is dit ook bij elk pakket inbegrepen.

Gratis upgrades en updates

TilliKassa streeft altijd naar het best mogelijke, daarom is het belangrijk om te blijven innoveren. De markt veranderd constant. En omdat bij te blijven hebben we de kassa zo ontworpen dat het voor u onopgemerkt geüpdate blijft met de nieuwste versies van de software. Hier betaald u helemaal niks extra’s voor.

 

TilliKassa werkt ook niet met modules, dus u krijgt altijd het meest haalbare van wat wij te bieden hebben.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo op locatie?